dinsdag 11 maart 2014Tweede editie ‘Het Langste Podium’ in de Hofbogen 17 mei 2014

Ook dit jaar zijn de Hofbogen weer het podium voor artiesten uit Rotterdam. Kom kijken naar verschillende optredens en zie wat er allemaal gebeurt onder de Hofpleinlijn!
Op zaterdagmiddag 17 mei openen ondernemers uit de Hofbogen weer de deuren voor artiesten. Dit jaar doen nog meer bogen en artiesten mee en net als vorig jaar zal het programma dus zeer divers zijn; klassiek, singer-songwriters, salsa, enz. De Hofbogen bieden ruimte aan veel interessante, leuke ondernemers; architecten, een bakkerij, meubelmakers en nog veel anderen. Dit is de kans om eens binnen te kijken!
Het evenement zal rond 13:00h beginnen op het Eudokiaplein. Het programma in de bogen wordt drie keer herhaald waardoor bezoekers geen optredens hoeven te missen. Na de voorstellingen in de bogen vindt er nog een afsluitend programma plaats.
Voor informatie kunt u e-mailen naar vriendenvandehofpleinlijn@luna.nl. Op onze Facebook pagina ‘Vrienden van de Hofpleinlijn’ staat het meest recente nieuws en hier zal ook het programma bekend gemaakt worden. Als u geïnteresseerd bent in de Hofpleinlijn en graag meer informatie wilt lezen volg ons op deze website.
Op 25 mei 2013 werd de eerste Langste Podium manifestatie gehouden. In vele hofbogen traden muzikanten op en ook werden dansperformances gegeven.
Een beeldverslag van het Langste Podium vind je op: Noord010inbeeld